Bestel hier de volledige versie van " De Schouder "


"De Schouder" Demoversie

De Schouder

Klinisch Onderzoek . Diagnose . Conservatieve Behandelingstechnieken

Dr. L. Ombregt


De inhoud is gebaseerd op het werk van Dr. J.H. Cyriax, en het standaardwerk "A System of Orthopaedic Medicine". U kan deze CD-Rom op de volgende manieren gebruiken

1° Als een klinische lessenreeks in onderzoek en behandeling van schouderaandoeningen. Tijdens deze les worden stap voor stap de anamnese het klinisch onderzoek, de interpretatie en de conservatieve behandeling besproken. Er wordt ook uitvoerig aandacht besteed aan de algemene principes en aan de ontwikkeling van de klinische interpretatie.
Klinische problemen die zich kunnen voordoen bij Onderzoek en Behandeling zijn uitgewerkt in de hoofdstukken "Help Onderzoek" en "Help Behandeling".

2° De gebruiker die reeds goed vertrouwd is met de basisprincipes van de Orthopedische Geneeskunde en specifieke vragen heeft betreffende één bepaalde aandoening, diagnose, onderzoeks- of behandelingstechniek kan via de index alle gewenste informatie over het gezochte onderwerp krijgen.

3° De clinicus die deze CD-rom gebruikt als ondersteuning bij zijn/haar klinisch werk kan het gemakkelijkst informatie opzoeken via de uitgewerkte stroomdiagrammen

Copyright © 1 mei 1998 L. Ombregt [Home] [Startmenu] [Hoofdmenu]


Recommended books